Over ons

Onze ambitie en visie

Bij 12hoist4u draait alles om het verzorgen van de juiste personeelsbezetting in de nichemarkt voor hijsen & heffen, heavy lift en gespecialiseerd transport met vakbekwaam en ervaren personeel. Onze professionals zijn uitstekend opgeleid en gemotiveerd om klanten risicoloos te ondersteunen voor een kortere of langere periode. We streven ernaar om wereldwijd vakmensen en klanten bij elkaar te brengen en uiteindelijk tot marktleider te worden benoemd.

Onze visie is een toegewijde full-service bieden in werving & selectie en detachering waarbij we het beste personeel leveren op het gebied van veiligheid, kwaliteit en vakkundigheid.

Veiligheid is voor 12hoist4u cruciaal. Onze belofte van een uitstekende personeelsdienst heeft ons erkenning gebracht, door te werken conform het ISO 9001:2008 Kwaliteit Management Systeem, samen met de Veiligheid Checklist voor Uitzend- en detacheringbureau.

Ons team

Wilco de Boer

General manager

Jacqueline Eijkelhof

Accountmanager

Britt Sneek

Communicatiespecialist

Tineke van den Berg

Medewerker informatievoorziening

Peter Verhoef

Senior consultant

Wesley Nijssen

Marketingspecialist

Brayan Schrage

Accountmanager

Veiligheidsadvies op maat

Hijsen, heffen en gespecialiseerd transport behoren tot de meest risicovolle werkzaamheden. Dat vraagt om kennis van de wetgeving, gebruik van de juiste materialen en technieken, evanals het goed inschatten van risico’s. Veiligheid staat bij ons daarom altijd voorop. Voor veilige hijs-, hef- en transport werkzaamheden is echter veel meer vakmanschap vereist dan de wet eist.

Onze specialisten brengen jouw veiligheidsvraagstukken in kaart en bieden advies en ondersteuning op maat. Zij kunnen jou bij het volgende helpen om de veiligheid te verhogen:

  • Wet- en regelgeving op het gebied van hijsen, heffen en speciaal transport
  • Procedures en werkmethodes voor een veiliger uitvoering
  • Ontwikkeling, verkoop, aanschaf, gebruik en onderhoud van hijs- en hefmidden
  • Het vakmanschap van de medewerkers betrokken bij hijsen, heffen en speciaal transport
  • Omgevingsvraagstukken van invloed op de veiligheid

Vaak leiden incidenten en ongevallen tot verbeteringen in het veiligheidsniveau. Onze specialistem zijn steeds meer betrokken bij het onderzoek van deze incidenten. Daarnaast bieden wij tijdelijke ondersteuning bij de uitvoering van uw veiligheidsbeleid gericht op hijsen, heffen en speciaal transport op MVK of HVK niveau. 

 

Brancheorganisaties:

Als toonaangevende speler in de markt zijn wij lid van verschillende brancheorganisaties, waaronder ESTA, Deltalinqs en Heavy Transport Association (HTA). ESTA vertegenwoordigt de Europese kraanverhuur- en exceptioneel transportsector. Het lidmaatschap bij ESTA is voor ons van groot belang vanwege de toenemende internationale samenwerking binnen Europa. Belangenbehartiging voor onze branche zal steeds meer buiten nationale grenzen worden gevoerd, vooral in Brussel bij de Europese Commissie en het Europees Parlement. Daarom hecht 12hoist4u veel waarde aan het lidmaatschap van ESTA en onze actieve deelname daaraan. 

Contactgegevens

12hoist4u hoofdkantoor

Tiendweg 24
2671 SB
Naaldwijk
Nederland
T: +31-(0)30-6342078
info@12hoist4u.com 

Heb je vragen? Vul dan het contactformulier in!

 

Naam *

Email *

Bericht *

© 2024 12hoist4u.